TERMÉKEINK

Hideg aszfalt 25 kg / zsák

Hideg aszfalt 25 kg / zsák

Raktáron. Gyors megoldás kis felületű aszfaltpótlásokhoz, átvágások javítására, kátyúzáshoz. A felület előkészítése után bitumenemulzió kellősítéssel azonnal bedolgozható. Ezután már csak a tömörítés van hátra, amely megoldható kézi döngölővel, lapvibrátorral, vagy hengerrel.

Bitumenszalag ( fugaszalag- repedésjavító- slussz záró)

Bitumenszalag ( fugaszalag- repedésjavító- slussz záró)

Raktáron.Bitumen zárószalag aszfalt,illetve betonslusszok csatlakozásaihoz. Megakadályozza a víz befolyását a két slussz csatlakozásánál, ezáltal biztosítva a slusszok tökéletes zárását.

Kiöntőbitumen 25 kg / tömb  ( Bőrfuga)

Kiöntőbitumen 25 kg / tömb ( Bőrfuga)

Raktáron. Aszfalt és betonfelületek repedéseinek lezárására szolgáló bitumentermék. Csak melegen dolgozható be, gépi vagy kézi kiöntéssel. A repedés nyílása esetén követi a repedést ( nyúlik) ezáltal megakadályozza a víz bejutását a repedésbe.

Bitumenemulzió  igény szerinti kiszerelésben, akció ,emulzió akció

Bitumenemulzió igény szerinti kiszerelésben, akció ,emulzió akció

Raktáron. Kationaktív bitumenemulzió 60 % bitumentartalommal, amely bedolgozható gépi permetezéssel, vagy ennek hiányában kézi locsolóval. Elengedhetetlen aszfaltozás előtt, a két réteg tapadásának elősegítésére.

Aszfaltrács

Raktáron. Aszfaltozás előtt régi burkolat repedéseinek áthidalására szolgáló üvegszál alapanyagú rács. Tekercsben kapható, méret igény szerint.

Geotextilia

Raktáron